Web-pepper about our WooCommerce Payment Gateway per Product plugin (dutch)

  • Post Author:
  • Post Category:Media

Ok, dus we hebben WordPress met WooCommerce om de webshop functionaliteit te regelen, maar je zou willen dat een specifiek product alleen op een specifieke manier te betalen is. Het kan namelijk zijn dat je producten levert die via iDeal te bestellen zijn, maar dat bijvoorbeeld een dienst contant bij aflevering betaald moet worden en niet vooraf via iDeal, PayPal of CreditCard.

Simpel, betalingsmethoden aan, of uitzetten

Simpel, betalingsmethoden aan of uit uitzetten, per product!

Read the complete article

Standaard is dit niet mogelijk in WooCommerce. Toch had een van onze klanten de wens en gingen wij op zoek naar een solide oplossing. Deze vonden we in de Woocommerce Payment Gateway per Product plugin van dreamfox.

Deze plugin voor WooCommerce kunt u de beschikbare betalingsgateways voor elk afzonderlijk product te selecteren. Als er geen keuze wordt gemaakt, dan is de standaard betaling gateways worden weergegeven.

De gratis versie is beperkt in de mogelijkheden (je kunt alleen gateways voor 10 producten te selecteren), maar voor minder dan €10 kunt u ongelimiteerd gebruik maken van deze plugin als u gebruik maakt van de premium versie.